fbpx

TAKAVVATTNING

Ett bra takavvattningssystem är viktigt under alla våra årstider. Även lätta regn leder i förlängningen till att stora mängder vatten samlas på taket. Takavvattningen tar hand om regn och snö och leder bort det från taket. 

Hängrännor och stuprör är hårt belastade av väder och vind så det är oerhört viktigt att takavvattning systemet är hållbart. Felaktiga installationer och bristande underhåll kan leda till läckage och med det kan komma stora skador på huset. 

Vattenavrinning eller takavvattning handlar helt enkelt om att transportera bort regnvatten från huset på bästa sätt. Våra professionella takläggare hjälper dig inte bara med det men även att få den lösning som passar ditt hus och din fasad bäst. 

Vi gör också underhåll på takavvattningssystem. Det är viktigt att  några gånger om året underhålla takavvattning systemet för att behålla optimal vattenavrinning.Det är också viktigt att på samma gång kolla att  hängrännor och stuprör är i bra skick. När det är dags att byta hängrännor och stuprännor så finns vi där.

Kontakta oss gärna för mera information om våra system för takavvattning och våra tjänster.