fbpx

Takläggning av Papptak

Ett papptak är ett tak som våra takläggare bekläder med så kallad takpapp. Takpapp är ett takmaterial som passar många olika slags byggnader men som är speciellt bra för hus med tak som är platta eller har låg lutning. Materialet för Papptak är tjärat med petroleum och det här tillsammans med underlagspappen ger ett mycket bra skydd mot väder och vind. 

Takpapp är ett takmaterial som är billigt i jämförelse med andra takmaterial och det isolerar huset så att värmen hålls inne på vintern och ute på sommaren. 

TakEntrepenören erbjuder takläggning av papptak inom hela Stockholmsområdet.Våra erfarna hantverkare hjälper er att byta ut gammal takpapp eller lägga nytt papptak på alla olika typer av tak.

Vi prioriterar din upplevelse som kund. Det är viktigt för oss att förstå dina önskemål så att när våra projektledare tar över och skrider till verket så är det så effektivt som möjligt. Vi bistår dig i varje steg av processen så att vi kan garantera en högkvalitativ slutgiltig produkt som håller en lång tid framöver. Vi  använder de främsta materialen på marknaden för att du som kund ska känna dig trygg med slutprodukten.

Vi är öppna för alla typer av uppdrag då tak papp ska bytas eller papptak ska läggas i Stockholm.  Kontakta oss idag för en offert! 

 

VÄLKOMMEN!

AB TakEntreprenören

Vantörsvägen 247

129 55 Hägersten

Kontorets öppettider: 07:30-16.30