fbpx

TAKLÄGGNING MED BETONGPANNOR

Betongpannor är tåliga och kommer nu för tiden med flera former, enkupiga eller tvåkupiga. Vanligast i Sverige är tvåkupiga betongpannor med ytbehandling. Ytbehandling för betongpannor betyder enkelt uttryckt att de är målade med ett skikt av akrylfärg. Den här ytbehandlingen gör att färgen täpper till porerna i betongen så att kalkutfällningar på betongpannorna stoppas. 

Priset för betongpannor är lägre än tegel, däremot är inte livslängden lika bra. Kom dock ihåg att som tidigare påpekats så är den årliga skötseln av taket viktigt för att förlänga dess livslängs. 

Vill du veta mera om betongtakpannor och om de passar just ditt hus kan du kontakta oss och vi guidar dig i den viktiga processen att välja rätt takläggningsmaterial för just ditt tak. 

Våra yrkesmän har lång erfarenhet av takläggning med betongtakpannor. Oavsett om det är ett gammalt tak som kräver omvårdnad och nya betongpannor eller om det rör en nybyggnation, vi hjälper er med hela processen. 

Att du som kund har en bra upplevelse är viktigt för oss så vi hjälper dig genom alla led i takläggnings processen. Från planering till val av material och utförande. Det gör det inte bara möjligt för oss att ha full kontroll över hela processen men det ger också dig som kund en smidig takläggning. Våra takläggare och projektledare strävar alltid efter att ge dig som kund den absolut främsta servicen på marknaden.

Vår långa erfarenhet inom takläggning med betongtakpannor gör det möjligt för oss att förse dig som kund  med ett vackert tak av betongpannor med hög hållbarhet och kvalitet. Vi är öppna för alla typer av takomläggningar i Stockholm, både stora och små, så tveka inte att höra av dig! 

Kontakta oss idag för en offert och mera information!