fbpx

Takmålning av Betongpannor

Likt väggpanel som emellanåt behöver ny väggfärg måste även husets betongpannor ges omvårdnad både för att förlänga dess livslängd. Men att måla betongpannorna på taket i en annan färg är även ett utmärkt sätt att utseendemässigt ge huset ett lyft. 

Genom att måla betongpannorna så ökar takets livslängd och på samma gång förhindrar man att det bildas mossa. När man målar betongpannor så blir ytan på dem både vatten – och smutsavstötande. Och ja, så får de en vacker glans också och taket ser nytt ut!

Vi på TakEntrepenören är specialister inom takmålning av just betongpannor och kan erbjuda dig som uppdragsgivare en förstklassig slutprodukt.

Kundupplevelsen är viktig för oss. Så vi hjälper vi dig som kund i alla led. Från planering till val av material och utförande. Våra yrkesmän har bred erfarenhet inom området och har målat otaliga mängder betongpannor. Vi vet vad arbetet kräver och kan därför säkerställa att du som kund inte bara får ett tak som ser vackert ut utan även att dess livslängd blir markant längre.

Alla uppdrag som involverar takmålning, stora små intresserar oss.  Gäller det ett takmålning jobb i Stockholm är Du är varmt välkommen att kontakta oss idag och få en offert! 

Vi har en lång erfarenhet av att lägga plåttak. Våra plåtslagare kan materialet utan och innan. Det här är en absolut nödvändighet då plåt behöver hanteras på rätt sätt. Detta för att erbjuda ett fullgott skydd under en lång tid framöver.

Takentrepenörens plåtslagare är verksamma i hela Stockholm och tar sig an stora som små projekt.

Vi gör allt från större omläggningar av plåttak, nybyggnationer eller mindre plåtdetaljer som behöver bytas. Kort sagt, all takläggning av plåttak.  Inget jobb är för stort eller för smått. 

Vi bistår dig i varje steg av processen så att vi kan garantera en högkvalitativ slutgiltig produkt.

Våra projektledare har många års erfarenhet och  säkerställer att leverans sker efter överenskommelse. Allt med hög kvalitet, estetik och hållbarhet.

Ta kontakt med oss idag och få en offert! 

Stort eller litet, vi är öppna för alla typer av takläggnings uppdrag för  plåtslagare i Stockholm.

VÄLKOMMEN!

AB TakEntreprenören

Vantörsvägen 247

129 55 Hägersten

Kontorets öppettider: 07.30-16.30