fbpx

TAKLÄGGNING MED LERTEGELPANNOR

Takpannor av lertegel är kanske sedda som det mest klassiska takmaterialet. Lertegelpannor är också uppskattade av många för att de, om de sköts rätt, håller väldigt länge. 

Lertegeltakpannor är något dyrare än andra takmaterial vilket kanske gör att många funderar om det är värt investeringen. Viktigt att komma ihåg och ta med i beräkningen när man väljer takmaterial är dock att ett tak lagt med lertegelpannor faktiskt kan hålla en livstid. 

Taklutningen bör dock vara minst 22 grader för att man ska kunna använda klassiska lertegelpannor på ett tak. Lägger man om ett tak som inte haft lertegelpannor  förut måste också takstommens bärkraft tas i beaktande. 

Våra yrkesmän har lång erfarenhet av takläggning med lertegeltakpannor. Oavsett om det är ett gammalt tak som kräver omvårdnad och nya lertegelpannor eller om det rör en nybyggnation, vi hjälper er med hela processen. 

Att du som kund har en bra upplevelse är viktigt för oss så vi hjälper dig genom alla led i takläggnings processen. Från planering till val av material och utförande. Det gör det inte bara möjligt för oss att ha full kontroll över hela processen men det ger också dig som kund en smidig takläggning. Våra takläggare och projektledare strävar alltid efter att ge dig som kund den absolut främsta servicen på marknaden.

Vår långa erfarenhet inom takläggning gör det möjligt för oss att förse dig som kund  med vackra tak med hög hållbarhet och kvalitet. Vi är öppna för alla typer av takomläggningar i Stockholm, både stora och små, så tveka inte att höra av dig! 

Kontakta oss idag för en offert och mera information!