fbpx

Takläggning av Plåttak

Takläggning med plåt är ett alternativ många väljer för att det är hållbart, enkelt och klassiskt. Materialet är lätt och stöter effektivt bort allt vatten på samma gång som det är ett takmaterial som är beprövat sedan många år. En annan fördel med plåttak är att det iprincip inte behöver något underhåll.

Plåttak passar också till nästan alla typer tak och lutningar. Plåttak är också slitstarka och väl anpassade till vårt ibland något bistra klimat.  

TakEntreprenören har en lång erfarenhet av att lägga plåttak. Våra plåtslagare kan materialet utan och innan. Något som är en  absolut nödvändighet då plåt behöver hanteras på rätt sätt, för att garantera ett fullgott skydd under en lång tid framöver.

Vi gör allt från takläggning av plåttak till större omläggningar av plåttak, nybyggnationer eller mindre plåtdetaljer som behöver bytas. Kort sagt, all takläggning av plåttak.  Inget jobb är för stort eller för smått. 

TakEntrepenörens plåtslagare är verksamma i hela Stockholm och tar sig an stora som små projekt.

Vi bistår dig i varje steg av processen så att vi kan garantera en högkvalitativ slutgiltig produkt.

Våra projektledare har många års erfarenhet och  säkerställer att leverans sker efter överenskommelse. Allt med hög kvalitet, estetik och hållbarhet.

Stort eller litet jobb, vi är öppna för alla typer av takläggnings uppdrag för  plåtslagare i Stockholm.

Ta kontakt med oss idag och få en offert! 

VÄLKOMMEN!

AB TakEntreprenören

Vantörsvägen 247

12955 Hägersten

Kontorets öppettider: 07.30-16.30

 

Kontakta oss i dag!