fbpx

Besiktiga Taket och Sov Lugnt under Regniga Höstnätter

Min vän Stefan vaknade i morse till ljudet av ett hårt ihållande regn. Och med hjärtat i halsgropen. Kommer taket att klara av det? Hur många gånger hade han inte tänkt att han borde och skulle ringa för att få en besiktning av taket. Ni vet de där sakerna man tänker att man måste komma ihåg…Och så går dagarna förbi i svindlande fart och de där “borde göra” sakerna glöms bort i vimlet av allt annat i vardagen… Men om du som han, har den där känslan av att ditt tak kanske behöver ses över, skjut inte på det. Var inte som Stefan, ta tag i det idag. För även om regn övergår till snö så smälter snön i något skede och det blir sjufalt värre. 

För många av oss kan det bli en dyrköpt läxa. Det där att skjuta på saker eller helt enkelt prioritera fel. Inte med vett och vilja men bara för att tiden inte verkar räcka till. Slå oss en signal och vi kommer och besiktigar ditt tak! Skulle det finnas saker som behöver repareras gör vi det på direkten. Är allt i skick kan du i alla fall sova lugnt vidare och njuta av ljudet av oväder ute. För, oberoende om man tycker om regn eller inte så måste ni väl ändå hålla med om att under ett riktigt oväder är det skönt att kura inomhus och veta att allt är i skick! 

Vi går mot vinter och kallare väder det är inget problem, vi besiktigar ditt tak, gratis, året runt. Och reparerar också givetvis! Slå en signal på 08 – 38 25 10 eller mejla oss på jc@takentreprenoren.se så fixar vi det på direkten!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *